Söndag 16 juni 2019

Nordsverige

Några PRO medlemmar som äter julbord i Leding. Foto: NISSE N

PRO Mo avnjöt julbord på Ledings Bygdegård

GOTTNE · Published dec 14, 2018 at 08:15

Medlemmarna i PRO Mo åkte söndagen den  2/12 till Bygdegården i Leding för att äta julbord. Ett 70-tal medlemmar hade anmält sig till julbordry.

Mona Kallin och Ulla Andersson tog emot gästerna som betalade och prickades av på anmälningslistan och de fick varsin PRO skraplott.

När alla hade bänkat sig vid borden så hälsade dagens värdinna Ann Sofie Molander alla välkomna till Ledings Bygdegård och presenterade vad det fanns att hämta på julbordet och vad som skulle hända i övrigt.

Från borden kunde alla i en viss turordning hämta mat från julbordet där det fanns mycket att välja på. Det fanns det mesta på julbordet som hör julen till och alla lät sig väl smaka. Därefter blev det dragning på det lotteri som sålts och de som hade turen på sin sida fick hämta sin vinst.

Jultomten dök också upp till de närvarande barnens förtjusning och de fick ett paket var ur tomtens julklappssäck. Sedan var det dags för kaffe med efterrätt och go´doppa . Det var en trevlig upplevelse tyckte medlemmarna i PRO Mo att för tredje året i rad åka till Leding och äta julbord.

Styrelsen i PRO Mo vill önska alla medlemmar en God Jul och ett Gott Nytt År och på återseende nästa år.

Många nya i styrelsen för HSB Tjäderby i Bredbyn

Snacket HSB i Bredbyn ligger väldigt centralt vid toget, med bara knappt hundra meter till de närmaste grannarna Hälsocentral och tandläkare och nära till matvaruaffärer. De två...

Fiskafänge under Anundsjörundan

Snacket För artonde året åkte flera hundra besökare runt i Anundsjö och besökte i första hand bygdelokaler i byarna där det visas hantverk, konst och man kan smörja kråset med gofika,...

Tröstefull dröm om vännen

Snacket En man berättar för mig hur han för någon tid sedan förlorade en kär och avhållen vän. De hade känt varandra sedan barndomen. På äldre dagar blev de som bröder. De hade en...