Fredag 18 januari 2019

Nordsverige

Några PRO medlemmar som äter julbord i Leding. Foto: NISSE N

PRO Mo avnjöt julbord på Ledings Bygdegård

GOTTNE · Published dec 14, 2018 at 08:15

Medlemmarna i PRO Mo åkte söndagen den  2/12 till Bygdegården i Leding för att äta julbord. Ett 70-tal medlemmar hade anmält sig till julbordry.

Mona Kallin och Ulla Andersson tog emot gästerna som betalade och prickades av på anmälningslistan och de fick varsin PRO skraplott.

När alla hade bänkat sig vid borden så hälsade dagens värdinna Ann Sofie Molander alla välkomna till Ledings Bygdegård och presenterade vad det fanns att hämta på julbordet och vad som skulle hända i övrigt.

Från borden kunde alla i en viss turordning hämta mat från julbordet där det fanns mycket att välja på. Det fanns det mesta på julbordet som hör julen till och alla lät sig väl smaka. Därefter blev det dragning på det lotteri som sålts och de som hade turen på sin sida fick hämta sin vinst.

Jultomten dök också upp till de närvarande barnens förtjusning och de fick ett paket var ur tomtens julklappssäck. Sedan var det dags för kaffe med efterrätt och go´doppa . Det var en trevlig upplevelse tyckte medlemmarna i PRO Mo att för tredje året i rad åka till Leding och äta julbord.

Styrelsen i PRO Mo vill önska alla medlemmar en God Jul och ett Gott Nytt År och på återseende nästa år.

Allt längre skuggor

Snacket Norrsidan av sjön Ismunden ligger i skugga större delen av dagen men om en månad så vänder det och dagarna börjar sakteliga bli längre igen.

Vinterkänslan singlar ner

Snacket Äntligen kommer det lite snöflingor nerdalande mot marken, till glädje för både två och fyrbenta varelser.

PRO Mo avnjöt julbord på Ledings Bygdegård

Snacket Medlemmarna i PRO Mo åkte söndagen den  2/12 till Bygdegården i Leding för att äta julbord. Ett 70-tal medlemmar hade anmält sig till julbordry. Mona Kallin och Ulla Andersson tog...

Trubaduren Andreas gick hem på Kom In

Snacket Trubaduren Andreas Nilsson kom in till Kom In den 23 november och sjöng ett knippe av Dan Anderssons tonsatta dikter innan han avslutade med ”Brooklandsvägen” skriven av den...