Lördag 7 december 2019

Nordsverige

Glädjespridarna Ewy & Bror Munther. Foto: KJELL LARSSON

Mysiga duon Munthers muntrar upp publiken

ÖRNSKÖLDSVIK · Published nov 30, 2019 at 15:15

Ewy och Bror Munther är sanna glädjespridare vilka med utstrålning, lättsam jargong och stor musikalitet muntrar upp publiken.

På Kom In torsdag fjortonde november var vi nästan 50 stycken som fick känna hur ljus och värme spreds i lokalen. ”Ljus och värme” var en av tretton låtar som Ewy&Bror hann med på en timme.

Mest fastande jag för deras riviga bitar som ”Torpar Rock” med Sven-Ingvars och ”Åh-Åh-Åh-Åh Vad Gud är god mot mig”, med samma melodi som ”What you’ve done to me” av Rock Olga.

Mycket lät som på Lapp-Lisas tid. Dvs frireligiös musik, med en hel del Jan Sparring instoppat lite här och där. Publiken sjöng välvilligt med, så att stämningen tätnade i ”Ovan där”.

Man ska leva som man lär. Genuina, mysiga Munthers lät mycket trovärdiga då de avrundade timmen på Kom In med Trio mé Bumbas ”Man ska leva för varandra”.

Mysiga duon Munthers muntrar upp publiken

Snacket Ewy och Bror Munther är sanna glädjespridare vilka med utstrålning, lättsam jargong och stor musikalitet muntrar upp publiken. På Kom In torsdag fjortonde november var vi nästan...

Fågelprakt i vinterskogen

Snacket Olika dagsutflykter kring Brunflo såväl som Sundsjöåsen mellan Brunflo och Rissna och Kalmarskogen utanför Östersund gav upphov till fina bilder som minnen.

Katten Musse firar jul

Snacket Vår katt Musse tänder ljus lagom till 1:a advent.