Söndag 20 oktober 2019

Nordsverige

Muck från I21 för 55 år sedan stärkte Ådalen 2017

SOLLEFTEÅ · Published aug 30, 2019 at 14:15

I augusti har ni fått tillfällig förstärkning av 5 “seniora” ockupanter och f.d. u-officerare, från 60-talets Sollefteå.

Efter vår avslutade Kvm-utbildning på  I 21, 1964, så skiljdes våra vägar.

Efter dryga 50 år, och med Sollefteå fortfarande i våra hjärtan, har vi nu återförenats och återvänt hit för att tillsammans, under några dagar, besöka vår kära gamla regementsstad och bl.a. skåda hur staden förändrats under åren och även besöka våra gamla ”jaktmarker”. 

Samtidigt vill vi alla ta tillfället i akt att visa vårt starka stöd för medlemmarnas, i ”Ådalen 2017” (Sollefteå BB Ockupationen), kamp och för deras uthållighet.

Vi har därför begärt, och beviljats, att idag , själva få aktivt deltaga i den pågående ”kampen” genom att boka ett eget ”ockupations-pass”.

Vi önskar er alla
lycka till i kampen för ett fullvärdigt akutsjukhus i Sollefteå och kommer med fortsatt intresse följa utvecklingen av den hedervärda aktionen.

Blommornas dag hos Arnäs trädgårdsförening

Snacket Den 24 augusti arrangerades ”Blommornas dag”. Det är en aktivitet som funnits med i programmet under nästan alla år sedan föreningen startades. Blommor samlas in från medlemmarnas...

Livaktiga Svedje IF bjuder upp till dans återigen

Snacket I Gideå ligger Svedjestugan som Svedje IFs klubbstuga kallas. Ute på landet är det inte bara att ropa på andra, utan här måste man ta tag i saker själva. Nu har föreningen väckt...

Vacker solnedgång

Snacket Det har bjudits på vackra solnedgångar på senaste tiden.