Måndag 10 augusti 2020

Nordsverige

Muck från I21 för 55 år sedan stärkte Ådalen 2017

SOLLEFTEÅ · Published aug 30, 2019 at 14:15

I augusti har ni fått tillfällig förstärkning av 5 “seniora” ockupanter och f.d. u-officerare, från 60-talets Sollefteå.

Efter vår avslutade Kvm-utbildning på  I 21, 1964, så skiljdes våra vägar.

Efter dryga 50 år, och med Sollefteå fortfarande i våra hjärtan, har vi nu återförenats och återvänt hit för att tillsammans, under några dagar, besöka vår kära gamla regementsstad och bl.a. skåda hur staden förändrats under åren och även besöka våra gamla ”jaktmarker”. 

Samtidigt vill vi alla ta tillfället i akt att visa vårt starka stöd för medlemmarnas, i ”Ådalen 2017” (Sollefteå BB Ockupationen), kamp och för deras uthållighet.

Vi har därför begärt, och beviljats, att idag , själva få aktivt deltaga i den pågående ”kampen” genom att boka ett eget ”ockupations-pass”.

Vi önskar er alla
lycka till i kampen för ett fullvärdigt akutsjukhus i Sollefteå och kommer med fortsatt intresse följa utvecklingen av den hedervärda aktionen.

En användbar och tidig primör att avnjuta

Snacket Nu är det hög tid att använda det rabarber som finns i trädgårdarna. Det finns så mycket gott man kan göra med denna läckra och lättodlade grönsak. Paj, saft, sylt, kompott och...

Kom med solsken till Gullänget

Snacket Vid Svenska kyrkans och PRO Kulturs trivselstund den 16 juni utanför kyrkporten vid Gullängets kyrka kom Pär-Åke Stockberg från Kramfors för att underhålla ett trettiotal aktiva...

Tiotalet deltog i pilgrimsvandring

Snacket ”Föreningen Pigrim i Ångermanland” Bildades på Gålsjö bruk den 18 oktober 1997. Drivande kraft var Björn Eklund han avled 2019. Vi saknar honom och hans engagemang gällande...