Söndag 20 oktober 2019

Nordsverige

Musikaliske Klas Norberg underhöll med imponerande musikalisk bredd. Foto: Berndt Lagerstedt

Klas Norberg underhöll med musikalisk bredd

STORFINNFORSEN · Published aug 23, 2019 at 16:15

Det blev ett lyckat möte, Klas Norbergs röst dånade ut i lokalenoch hejdades bara av takets limträbakalkar. Han kan sjunga vad som helst, den grabben.

”Det är roligt att höra någon som kan sjunga” sade en av våra bistra kritiker.

För min del anser jag det vara veckans underdrift. Musikvalet varierade stort, allt från Snoddas till Jussi och däremellan lite sextiotalsrock och en och annan schlager, samt givetvis, en del visor.

Han bjöd till allsång och publiken jublade över låtvalen. ”Till havs” har man aldrig tidigare fått sjunga i publika sammanhang.

Där får Lotta på Lisseberg ta sig i akt. Klas Norberg kommer med all säkerhet att ta världen med storm. Han har ju redan lagt den kräsna ångermanlänska publiken för sina fötter och det kräver sin man. Café Storfinnforsen stod för förtäring i form av en generös ”fikabuffé. Allt för att tillfredställa gästerna, både till kropp och själ.  

Blommornas dag hos Arnäs trädgårdsförening

Snacket Den 24 augusti arrangerades ”Blommornas dag”. Det är en aktivitet som funnits med i programmet under nästan alla år sedan föreningen startades. Blommor samlas in från medlemmarnas...

Livaktiga Svedje IF bjuder upp till dans återigen

Snacket I Gideå ligger Svedjestugan som Svedje IFs klubbstuga kallas. Ute på landet är det inte bara att ropa på andra, utan här måste man ta tag i saker själva. Nu har föreningen väckt...

Vacker solnedgång

Snacket Det har bjudits på vackra solnedgångar på senaste tiden.