Tisdag 15 oktober 2019

Nordsverige

Många vackra buketter blev det som sedan överlämnas till Arnäsgården och Örnsköldsgården.. Foto: Elisabeth Wiklund

Blommornas dag hos Arnäs trädgårdsförening

Arnäsvall · Published okt 5, 2019 at 15:15

Den 24 augusti arrangerades ”Blommornas dag”. Det är en aktivitet som funnits med i programmet under nästan alla år sedan föreningen startades.

Blommor samlas in från medlemmarnas trädgårdar och blommornas dag-kommittén på tre personer knyter därefter fina buketter.

Dessa överlämnas sedan till Arnäsgården och Örnsköldsgården. Blommorna gläder de boende och stimulerar till trevliga samtal och minnen.  Det brukar bli ungefär 40 buketter att fördela varje år, så det blir många vaser att fylla.

Vi håller till på Parktorget i Arnäsvall när vi binder buketterna och dit kan man komma och lämna sina blommor.

Några gånger har det tyvärr varit oväder, men oftast har vi haft fint väder så det har blivit en mycket trevlig stund tillsammans.

Blommornas dag hos Arnäs trädgårdsförening

Snacket Den 24 augusti arrangerades ”Blommornas dag”. Det är en aktivitet som funnits med i programmet under nästan alla år sedan föreningen startades. Blommor samlas in från medlemmarnas...

Livaktiga Svedje IF bjuder upp till dans återigen

Snacket I Gideå ligger Svedjestugan som Svedje IFs klubbstuga kallas. Ute på landet är det inte bara att ropa på andra, utan här måste man ta tag i saker själva. Nu har föreningen väckt...

Vacker solnedgång

Snacket Det har bjudits på vackra solnedgångar på senaste tiden.