Torsdag 19 september 2019

Nordsverige

ABBA-låtar repas i församlingshem

BJÄRTRÅ · Published mar 7, 2019 at 11:15

BJÄRTRÅ. Bjärtråkören skall nämligen hålla en ABBA-koncert i Bjärtrå kyrka den 31/3 och ett drygt 80-tal körsånger kommer att fylla koret i kyrkan. Bjärtråkören har bjudit in sina körvänner från närliggande körer och hela Nora-/Skogs kyrkokör medverkar samt ett antal medlemmar från Nordingrå- och Gundmundrå körer.

Musiken är arrangerad av den store musikmångsysslaren Ulf Esborn och tillsammans med honom kommer även saxofonisten Johan Stengård att medverka. Johan Stengård har även spelat tillsammans med ABBA.

Dirigerar gör Lena Bagge-Lindström tillsammans med Annika Stockberg och Masako Karlsson, vilka också har hjälper till med repetitioner och stämövar med körsångarna.

Körerna kommer att framföra ett tiotal låtar och Ulf Esborn tillsammans med Johan Stengård fyller ut resten konserten.

Det kommer att bjudas på de mest kända ANN`BBA-låtarna som: Waterloo, Fernando, I do I do I do, The Winner takes it all. Thank you for the music mm.

Ja ”Mamma Mia” kyrktaket kommer sannolikt att sitta löst och publiken….kan den sitta stilla när kören tillsammans med Ulf Esborn och Johan Stengård framför ”Dancing Queen.

Publiken kommer att möta en ”glittrande” föreställning med kända låtar som många har stått framför spegeln och mima till.

Vacker solnedgång

Snacket Det har bjudits på vackra solnedgångar på senaste tiden.