Torsdag 21 februari 2019

Nordsverige

Välkommen till vår nya hemsida

Nu finns Nordsverige också på internet och vi hoppas att ni läsare ska uppskatta vår hemsida lika mycket som vår papperstidning.

Internet · Published okt 2, 2018 at 16:00

Papperstidningen kommer även i fortsättningen att vara vår huvudprodukt och kommer inte att förändras men vi hoppas att webben blir ett bra komplement där du som läsare snabbare ska kunna ta del av lokala nyheter.

Både tidningen och webben kommer att få en del exklusivt innehåll så för att få ut det mesta av Nordsverige kan du både besöka tidningen här på nätet och få hem den i brevlådan.

För att fira vår nya hemsida kan du dessutom vara med och tävla om Trisslotter genom att hitta tre gömda bilder spridda över hemsidan. Klicka här för att vara med och tävla!

Just nu är alla artiklar på hemsidan tillgängliga för alla och vi hoppas att även de som i dag inte prenumererar på tidningen ska få upp ögonen för den.

För dig som föredrar att läsa tidningen som vanligt även på datorn eller i telefonen finns förstås också vår e-tidning tillgänglig för dig som prenumererar. Om du behöver så finns Nordsverige dessutom som taltidning.

Vi tror och hoppas att sidan ska vara enkel att använda men om du har några frågor – eller förslag på förbättringar – är det bara att använda vår kundservice eller kontakta någon av oss på redaktionen.

Välkommen till nordsverige.se!

Utforska Nordsveriges nya webb!

Här finns bland annat:

Nyheter

Snacket i bygda

Kontakt

Utomhusmatlagning med helhetstänk

ARNÄSVALL Intresset för utelivet och inte minst uteplatsen och maten är på tydligen uppgång. – Vi ser att intresset vuxit ganska kraftigt de senaste fem åren, säger Anna...

Fler tidiga sommarjobb att söka

KRAMFORS Redan nu finns det många sommarjobb att söka i landet. Vanligast är jobb inom sjukvård och omsorg som står för hälften av alla lediga platser. I Västernorrland fanns 787...