Lördag 24 juli 2021

Nordsverige

dina personuppgifter

Personuppgifter

Nordsverige och våra ägare Tidningar i Norr upprätthåller ett register över våra kunder. Det innehåller uppgifter om namn, adress, telefonnummer, e-postadress och personnummer (samtliga uppgifter finns inte nödvändigtvis för samtliga kunder). Uppgifterna är sådana som våra kunder själva meddelat oss till exempel vid tecknande av en prenumeration eller deltagande i en tävling.

Du har rätt att själv ta del av och vid behov rätta till de personuppgifter vi har om dig och hur de används. I så fall kan du vända dig till vår personuppgiftsansvarige Erica Lundholm på prenumeration@nordsverige.se eller Tidningar i Norr AB, Box 3053, 903 02 Umeå.

Datainsamling

Som många andra webbplatser så samlar mellanbygden.nu in information om din webbläsare när du besöker sidan, det kan till exempel handla om datorns Internet Protocol (IP) adress, typ av webbläsare, webbläsarversion, sidorna i vår webbplats som du besöker, tid och datum för ditt besök och annan statistik.

Cookies

Vår hemsida använder så kallade "cookies" ("kakor") på hemsidan för att lagra information. Här kan du läsa mer om detta.

Sport