Torsdag 21 februari 2019

Nordsverige

I slutet av oktober öppnar systrarna Emma Sjöbergh och Elin Westman sin butik Lantboa. Foto: MARIA BOSTRÖM

Lantboa snart på gång att öppna verksamheten

Ett behov att tillgodose. Det är tanken med Lantboa som öppnar i slutet av månaden. Närmare bestämt den 26 oktober ska Lantboa slå upp portarna.
– Det känns helt fantastiskt. Superbra känns det - och lite spännande, säger Elin Westman.

BREDBYN · Published okt 5, 2018 at 06:15

Som Nordsverige tidigare kunnat berätta om kommer inte forna Granngårdens lokaler att stå tomma under någon längre tid. Istället blir det ny verksamhet i form av Lantboa som ska drivas av systrarna Emma och Elin.

Inriktningen delvis samma som tidigare i lokalerna, då med en tydligare styrning på vad som är efterfrågat och fungerar i bygden. Samtidigt förverkligas drömmen om egen verksamhet.

Nere på Knut Sehlins har systrarna kunnat riva och ta reda på butiksinredning och i måndags fick de tillgång till lokalen för att kunna börja fräscha upp den genom bland annat ommålning.

– Det blir lite hektiskt, vi har det vi gör, konstaterar Elin Westman.

Det mesta ska dock komma på plats till invigningen.

Utomhusmatlagning med helhetstänk

ARNÄSVALL Intresset för utelivet och inte minst uteplatsen och maten är på tydligen uppgång. – Vi ser att intresset vuxit ganska kraftigt de senaste fem åren, säger Anna...

Fler tidiga sommarjobb att söka

KRAMFORS Redan nu finns det många sommarjobb att söka i landet. Vanligast är jobb inom sjukvård och omsorg som står för hälften av alla lediga platser. I Västernorrland fanns 787...