Tisdag 19 mars 2019

Nordsverige

Frida Karlsson tog en sensationell VM-silvermedalj. Foto: PRIVAT

VM-silver för Frida Karlsson

Vilken dag för Frida Karlsson. När Ebba Andersson inte var i slag efter förkylning och när Charlotte Kalla inte är i form. Då slår Frida Karlsson till och tar VM-silver.

SOLLEFTEÅ · Published feb 26, 2019 at 16:36

Hon startade före alla andra seedade åkare som kunde gå på hennes tider. Men det klarade bara Johaug. Och även hon som varit så överlägsen blev pressad av Frida Karlsson. Till slut blev det bara 14 sekunder som skilde i detta tio-kilometerslopp i individuell start.

– Jag är chockad. Det här tar det tid att smälta, sa Frida Karlsson i en SVT-intervju.

Johaug som lekt med motståndet blev rejält trött och fick ta ut det yttersta för att ta guldet.

– Det kan ta tid att smälta det här,. Jag är så nöjd och stolt och lyckades plocka ut set sista som finns i i kroppen. Jag har behållet fokus på min egen åkning. Jag har jobbat hårt med min mentala coash Stig Wiklund, säger Frida Karlsson till SVT.

Regeringen hör Sollefteå

STOCKHOLM Regeringen lyssnar på Sollefteå. Men några löften ger man inte. Så går det att sammanfatta det möte som Sollefteå kommun tillsammans med åtta andra mindre kommuner har...

Föräldrar delar inte lika

LÄNET Sverige har en lång väg kvar till ett jämställt nyttjande av föräldraförsäkringen. Det visar senaste kvalitetsindex från Tjänstemännens centralorganisation, TCO. Men det...