Onsdag 3 juni 2020

Nordsverige

Kvinna dödad i hästolycka

En kvinna i 35-årsåldern dödades av en häst som av okänd anledning blivit skrämd och sparkat till henne i ett stall i Sollefteå på onsdagskvällen, uppger Tidningen Ångermanland.

SOLLEFTEÅ · Published feb 14, 2020 at 16:53

Enligt uppgift ska inte sparken ha varit orsaken till att hon dog - utan hon ådrog sig svåra skador vid fallet i samband med händelsen.Kvinnan fördes med ambulans till sjukhuset i Sollefteå, och därifrån med ambulanshelikopter till Universitetssjukhuset i Umeå - men hennes liv gick inte att rädda.Polisen fick via sjukhuset besked om att kvinnan avlidit.

En konstnärlig rastplats i Nordingrå återställd

NORDINGRÅ Efter en omfattande restaurering har Anders Åbergs konstverk återinstallerats vid den natursköna rastplatsen i Järestakorsningen.

Maken gjorde dataintrång innan mordet

SOLLEFTEÅ Den man som åtalats, misstänkt för att ha skjutit ihjäl sin hustru i sängen i parets bostad i Graninge, natten till den 30 januari, gjorde intrång i hustruns dator och...

VIDEO: "Inga tecken på ökning, snarare minskning"

Länet I dag onsdag höll Region Västernorrland en pressträff om bland annat smittoläget, rehabilitering efter covid-19, provtagning och sommarplanering.