Torsdag 2 juli 2020

Nordsverige

Allsvenskan pausas

Sport · Published mar 13, 2020 at 13:20

Hockeyallsvenskans final mellan Björklöven och Modo och slutspelsserien kan eventuellt komma att ställas in då spelare i Vita Hästen insjuknat, enligt Aftonbladet.

– Det är inte bekräftat att det handlar om coronaviruset, säger hockeyallsvenskans styrelseordförande Håkan Svensson till Aftonbladet.

Inget beslut är dock fattat ännu, enligt ligans vd Stephan Guiance

– Det är en av möjligheterna. Vi hoppas självklart att det inte bli så, men vad ska vi göra? Det här pågår över hela världen, säger han till Västerbottens-Kuriren.

Uppdatering:

Hockeyallsvenskan bekräftar på sin hemsida att tillfälligt pausa allt spel med motiveringen:

"Beslutet är taget med anledning av det pågående utbrottet av Corona-viruset och den globala pandemi som råder och syftar till att säkra hälsan för spelare, ledare, domare och övriga involverade samt att minska den smittospridningsrisk som föreligger."

Säsongen kan återupptas om och när det bedöms vara säkert.

Spjut hittade på sjöbotten på badplats

KORNSJÖ Bara en tragedi bort. Det kan sägas om de spjut som i tisdags hittades fästa i sjöbotten intill bryggan vid Kornsjöbadet. – Vi blev så chockade. Jag tänkte att det ska...

Nya vårdutbildningar på folkhögskolor

Hola Medicinsk sekreterare/Vårdadministratör och behandlingsassistent. Det är några av de utbildningar som nu startart på Hola folkhögskola. Örnsköldsviks folkhögskola kommer att...

Åter tillåtet att elda i Västernorrland

LÄNET Nu upphör eldningsförbudet i Västernorrland. Från klockan 16 den 2 juli är det åter fritt fram att elda som vanligt . Men länstyrelsen uppmanar till försiktighet.
Redaktionen har ordet
Opinion
Behöver du hjälp?


Sport