Tisdag 4 augusti 2020

Nordsverige

Mentale coachen Stig Wiklund har förmågan att de positivt på tillvaron. Foto: SUSANNHE MELIN

Stig Wiklund klarade sig ur krocken

Ibland är det små marginaler i livet. Den mentale coachen Stig Wiklund krockade med en traktor på en smal skogsväg när han var på väg till Sollefteå för att träffa skidstjärnan Frida Karlsson.

LÄNET · Published feb 12, 2020 at 11:23

Efter en olycka på väg 331 under måndagskvällen var vägen avstängd i höjd med Viksjö utanför Härnösand.

Stig Wiklund beslöt sig då för att vända och ta en genväg över skogen. Vägen var glashal och hade han frontalkrockat med traktorn, vilket var nära, befarar han att utgången blivit helt annan.

Som den positiva person han är konstaterar han vikten av att vara tacksam över livet-varje dag.

Stig Wiklund har varit verksam som mental tränare och coach till idrottsstjärnor som OS- och VM-medaljörerna Anna och Johan Olsson samt fotbollsspelaren Emil Forsberg och inte minst skidstjärnan Frida Karlsson som fick två priser på Idrottsgalan, "Årets lag" tillsammans med Kalla, Andersson och Nilsson och som "Årets nykomling" efter sitt genombrott under samma mästerskap.

Trygghetsboende närmare en lösning

Nordingrå Görel Thurdin skulle vid 78 års ålder kunna ta det väldigt lugnt tillsammans med maken Ernst i idylliska Bönhamn efter en mycket framgångsrik karriär inom det...

Micke väcker beundran med sin häftiga drömbil

HÄRNÖSAND Bilar är ett grundmurat superintresse hos Mikael Vestlund. Tack vare en driftig polare lyckades han komma över drömbilen- från en dag till en annan. Polisforden utgör...