Torsdag 21 februari 2019

Nordsverige

Närmare och snabbare, fortfarande betoning på lokalt material

Redaktionen har ordet · Published okt 3, 2018 at 16:00

Då är tiden inne för att även Nordsverige, blivande 100-åriga tidningen med hjärta för Ångermanland, också ska lanseras på webben.

Det betyder ingalunda att vi tänker överge konceptet att serva våra läsare med nyheter och reportage i pappersformat framöver.

Istället handlar det om en komplettering där vi inte längre behöver vara lika låsta till en publiceringsdag i veckan. Vi kan presentera våra nyheter först, även om papperstidningens utgivning ligger några dagar bort. Då hinner vi ändå arbeta för att ge er läsare det lilla extra som ger mer djup för att förklara en händelse.

Därmed ökar också vår synlighet och vår konkurrenskraft som nyhetsmedia i Ångermanland.

Nästa år firar Nordsverige 100 år, något som vi börjar fira lite smått redan nu i och med vår digitala lansering. För oss ett sätt att öka vår styrka, gynna våra läsare, gamla som nya och framförallt fortfarande lokala.

Välkommen till Nordsveriges nya hemsida för att hålla dig uppdaterad om stora och små skeenden i Ångermanland.

Utomhusmatlagning med helhetstänk

ARNÄSVALL Intresset för utelivet och inte minst uteplatsen och maten är på tydligen uppgång. – Vi ser att intresset vuxit ganska kraftigt de senaste fem åren, säger Anna...

Fler tidiga sommarjobb att söka

KRAMFORS Redan nu finns det många sommarjobb att söka i landet. Vanligast är jobb inom sjukvård och omsorg som står för hälften av alla lediga platser. I Västernorrland fanns 787...