Om oss

Nordsverige är en prenumererad veckoutgiven tidning som utkommer varje torsdag året om. Vi riktar oss till människor som bor i Ångermanland, eller de som har intresse av att följa det som händer i området.

 

Tidningen fokuserar på lokala nyheter och annonser från orterna  och innehållet produceras exklusivt av våra lokala reportrar och närredaktörer. 

 

Nordsverige har idag cirka 12 000 läsare och vi är stolta över att som enda tidning kunna ge Er en tidning med ambitionen att lägga hela vår nyhetsbevakning på just Ditt område!


Välkommen som läsare du också!

 

 

 

Affärsidé

 Genom att vara nyhetsledande på lokala nyheter ska Nordsverige bidra till identitet, dialog och utveckling i tidningens spridningsområde och därmed ge röst åt möjligheterna med "livstil landsbygd"

 

Ambition

 Nordsverige ska vara angelägen för alla som bor och verkar inom tidningens spridningsområde liksom hålla drömmen vid liv för alla som vill flytta dit.

 

Organisation

 Lokalredaktioner:
Bredbyn, Kramfors och Sollefteå.

Annonsförsäljning: Display i Umeå AB.

Redigering och distribution:

Tidningar i Norr AB,  Umeå.

Tryck: Dailyprint i Umeå.

Nordsverige ges ut av Tidningar i Norr AB, Norrlands ledande fådagarstidningsförlag. Bolaget ger även ut tidningarna: -Västerbottens Mellanbygd  -Lokaltidningen -Jord & Skog - och Västerbottningen.